Historien om os

Bjørn K Blomster har en lang historie bag sig, som går tilbage til Vester Bryndum Gartneri, der blev drevet af Bjørns forældre, Ellen og Christen Karstensen. Efter at have uddannet sig som væksthusgartner, startede Bjørn, Bjørn K Blomster i 2007 og har siden drevet blomsterbutikken på Tarp Hovedvej 70, hvor han også er vokset op.

I dag drives Bjørn K Blomster af Bjørn Soelberg Karstensen og hans kone Marlene, som har arbejdet i butikken siden 2013. Sammen sørger de for at fortsætte traditionen med at levere smukke og blomster og planter i den bedste kvalitet.

På matriklen bor også Bjørns tvillinger, Frederik og Kristoffer, som sammen med vagthunden Biver udgør en del af den hyggelige atmosfære i blomsterbutikken.

Alt i alt er Bjørn K Blomster en del af en lang og stolt tradition inden for salg til private og erhverv, hvor vi alle sætter en ære i at yde den bedste service for vores kunder.

1979 - Vester-Bryndum Gartneri åbner

Ellen og Christen Karstensen overtog gartneriet på Tarp Hovedvej 70 med salg af blomster, planter og grøntsager til bl.a. supermarkedskæder og Gasa Esbjerg.

2007 - Bjørn overtager gartneriet

Efter endt uddannelse som væksthusgartner på Beder Gartnerskole, overtager Bjørn gartneriet på Tarp Hovedvej 70 og starter havecenteret Bjørn K Blomster med salg til private. Sortimentet udbygges løbende herfra.

2013 - Marlene bliver ansat

Bjørn og Marlene udgør et stærkt team, hvor Bjørn fungerer som købmanden med fokus på indkøb af b.la. krukker, jord og planter i den bedste kvalitet. Marlene som den mere kreative kraft, der er dygtig til at spotte trends og tendenser, der passer ind i havecenteret.

2022 - 15 års jubilæum

Bjørn K Blomster kan fejre 15 års jubilæum. Marlene og Bjørn bor sammen i huset på havecenterets grund sammen med Bjørns tvillingedrenge og vagthunden, Biver. Det samme hus hvor hans forældre i sin tid boede og hvor han voksede op.