Stueplanter

Hos os finder du et bredt udvalg af planter, der er oplagte til at skabe liv og atmosfære i dit hjem. Vi har alt fra de populære Strelitzia og Monstera, til den elegante violinfigne og forskellige slags kaktus og sukkulenter.

Vores udvalg inkluderer også gummiplanter, der er kendt for deres stærke og holdbare blade, som kan tåle lidt af hvert. Disse planter er perfekte til at give et moderne og minimalistisk udtryk til dit hjem.

Vi har altid et stort udvalg i miniplanter, store grønne planter til gulvet og så er vi kendte for at have et stort udvalg i orkidéer i mange forskellige prisklasser.

Sortimentet skifter hele tiden og vi får nye planter hjem flere gange i ugen.

Bagerst i vores stueplanteafdeling finder du også vores kaffehjørne, hvor du kan nyde en gratis kop kaffe eller kakao mens børnene leger ved legobordet. Her kan de sidde og hygge sig imens mor og far i ro og mag går rundt i havecenteret.

I vores store stueplanteafdeling finder du også et kæmpe udvalg i brugskunst og skjulere til dine planter. Vi følger de seneste trends og stiller varerne flot op, så du har nemt ved at overskue reolerne og finde netop den skjuler der passer til dit hjem og din stil.

Vi har også en stor afdeling i kunstige planter. Kunstige planter er de senere år blevet meget populærere. Dels fordi de er blevet pænere og mere livagtige. Dels fordi man har accepteret at det er ok at have kunstige planter i sommerhuset eller i rummet med meget lidt, eller intet lys. Stedet hvor rigtige planter ikke kan gro.

Tag et kig på vores galleri nedenfor for at se eksempler på vores udvalg af stueplanter, og kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning om, hvilken plante der passer bedst til dit hjem. Vi er altid klar til at hjælpe!